top of page

REIKI

Reiki kommer fra Asia og er en urgammel metode som hjelper kroppen på en naturlig måte til harmoni, balanse og avspenning. Reiki er japansk og betyr "universell livsenergi". Det er høyfrekvent energi, 

12-14 ganger raskere enn lysets hastighet og den gjennomstrømmer alt rundt oss, inkludert kroppen vår. Det betyr at enhver kropp har en energi fra fødsel til død. For å nyttiggjøre seg og hente frem denne allerede eksisterende energien må man ha hjelp av en som kan Reiki.

Reiki forbedrer helsen ved å styrke kroppens og sinnets selvhelbredende evner. Reiki er en holistisk behandlingsmetode - helhetlig - dvs at alt henger sammen. Energien finner selv veien til området som har behov for behandling, og jobber kun i den styrke som mottakeren er klar for.

Reiki er anbefalt til alle som vil ha litt ekstra energi inn i hverdagen, eller de som sliter med en eller annen form for lidelse. Reiki er helt uten bivirkninger og passer til alle aldre.  Reiki blir benyttet av sykepleiere og leger på flere sykehus i verden, som for eksempel i USA og Storbritannia. Også i Norge blir Reiki brukt som komplementær behandling.

Reiki kan dempe akutte og kroniske smerter og kan kombineres med alle behandlingsformer. Reiki er en enkel og effektiv metode til å "lade opp batteriene" dine.

Reiki er først og fremst er en opplevelse – du vil forstå det fullt ut når du føler det selv. Det er en teknikk som gir ro, avslapning og redusert stress. Fordi Reiki hjelper kroppen å gi slipp på stress, vil kroppsvev og organene i kroppen fungere mer harmonisk, energistrømmer kan da flyte fritt i kroppen, som igjen kan resultere i at kroppen blir frisk.

Reiki

  • kan redusere stress og spenninger

  • kan gi økt energi, vitalitet og glede

  • er alltid trygt

  • kan gir bedre søvn

  • får du aldri for mye av

Behandlingen

 

Reiki aktiveres gjennom hendene.

Du ligger (fullt påkledd) rolig på en benk og mottar behandling ved berøring av mine hender samtidig som du lytter til rolig musikk.

 

Dette er din tid for ro og avslapning. Du kan oppleve minstre stress og økt energi og det kan bidra til at noen av dine ubehag kan bedres.

bottom of page