top of page

NINA LILL TANGEN

 

m: +47 40 10 47 00

 

nina@ninalilltangen.no

 

Ruglandveien 47

1358 Jar

Jeg treffes mellom kl 0800 -1600 mandag til fredag. Send meg gjerne en sms utenom disse tidene, så kommer jeg tilbake til deg så snart jeg har anleding.

Jeg utdannet meg som dataprogrammerer i 1990 og fant fort ut at jeg ønsket å jobbe mer med mennesker. Da valgte jeg å endre retning som ga meg muligheten til å bruke min tilegnede datakunnskap samtidig som jeg jobbet med mennesker.

 

De siste 10 årene har jeg lest og tilegnet meg kunnskap om menneskekroppen og hvordan mat, vitaminer, ytre påvirkninger og det psykiske henger sammen. Dette er spennende fordi det er så mye vi blir påvirket av i hverdagen vår som vi ikke engang tenker over. 

 

Sommeren 2014 kom jeg i kontakt med E-Lybra og som jeg også fikk muligheten til å begynne å jobbe med. Jeg har siden da tilegnet meg ytterligere og mer dyptgående kunnskap om kroppen ved å ta "Anatomi og fysiologi med tilpasset sykdomslære for naturterapeuter" ved KI-Skolen. Jeg har også fulgt "Naturterapeutisk sykdomslære" gjennom flere kurs. 

 

Våren 2016 gjennomførte jeg kurs i Auriculoterapi også dette i regi av KI-Terapiskolen. Auriculoterapi er øreakupunktur og kan benyttes mot behandling av smerter - akutte og kroniske.

Har du spørsmål, fyll inn din informasjon, så jeg får kontaktet deg. Beskriv gjerne årsaken til henvendelsen:

Takk - du hører fra meg snart!

bottom of page